Diensten

Uitzenden

Wij bieden flexibele oplossingen voor de inzet van tijdelijk personeel. Onze uitzendkrachten zijn snel beschikbaar en hebben de juiste kwalificaties om direct aan de slag te gaan. Of het nu gaat om seizoensarbeid in de generatieve landbouw of extra handen in de horeca tijdens drukke periodes, wij zorgen voor een snelle en efficiënte match tussen werkgever en werknemer.

Werving en Selectie

Het vinden van de juiste mensen voor vaste posities kan een uitdaging zijn. Onze deskundige recruiters beschikken over een uitgebreid netwerk en geavanceerde selectieprocedures om de beste kandidaten te identificeren. Wij specialiseren ons in de branches generatieve landbouw, duurzame recreatie en horeca, en garanderen dat we de perfecte match vinden voor uw organisatie.

Bemiddeling en Doelgroep Register

Inclusiviteit en diversiteit staan centraal in onze bemiddelingsdiensten. Wij helpen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt bij het vinden van geschikte banen en ondersteunen werkgevers bij het creëren van een inclusieve werkomgeving. Dit omvat ook hulp bij het navigeren door het Doelgroep Register en het verkrijgen van subsidies en regelingen. Wij richten ons op duurzame plaatsingen die bijdragen aan maatschappelijke betrokkenheid en economische groei.

Stages voor Praktijk- en Speciaal Onderwijs

Wij regelen stages voor studenten uit het praktijk- en speciaal onderwijs, zodat zij waardevolle werkervaring kunnen opdoen. Dit helpt niet alleen de studenten, maar biedt ook werkgevers de mogelijkheid om jong talent te ontdekken en te ontwikkelen. Onze stages zijn zorgvuldig afgestemd op de behoeften van zowel de leerlingen als de bedrijven.

Jobcoaching

Onze jobcoaches bieden persoonlijke begeleiding en ondersteuning aan werknemers om hun vaardigheden te ontwikkelen en hun potentieel te maximaliseren. Dit is vooral waardevol voor mensen die terugkeren naar de arbeidsmarkt of die extra ondersteuning nodig hebben om succesvol te zijn in hun werk. Onze jobcoaches zijn gespecialiseerd in de sectoren generatieve landbouw, duurzame recreatie en horeca.

Payrollen

Onze payroll-diensten nemen de volledige loonadministratie uit handen, zodat u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten. Wij zorgen voor een correcte en tijdige uitbetaling van lonen, afdracht van belastingen en premies, en naleving van de geldende wet- en regelgeving. Wij bieden een eerlijk tarief en alle financiële regelingen worden in mindering gebracht op het tarief, zodat u altijd profiteert van de best mogelijke prijs.

Detachering

Met onze detachering-diensten ontzorgen wij werkgevers door personeel tijdelijk bij u te plaatsen voor specifieke projecten of periodes. Dit geeft u de mogelijkheid om flexibel in te spelen op veranderende personeelsbehoeften zonder de administratieve lasten van een direct dienstverband.

Branches

Generatieve Landbouw en de Hele Keten

Wij ondersteunen bedrijven in de generatieve landbouw en alle soorten bedrijven die in deze keten zitten, zoals (boerderij)winkels en verwerkingsbedrijven. Generatieve landbouw is onze specialiteit en wij dragen bij aan duurzame en innovatieve landbouwpraktijken door de juiste mensen op de juiste plekken te plaatsen. Of u nu op zoek bent naar personeel voor uw boerderij, winkel of een andere schakel in de keten, wij hebben de expertise om u te helpen.

Duurzame Recreatie

In de sector duurzame recreatie bieden wij gespecialiseerde diensten om de juiste talenten aan te trekken en te behouden. Wij begrijpen de unieke behoeften van deze branche en helpen u bij het vinden van gemotiveerde medewerkers die bijdragen aan een duurzame en aantrekkelijke recreatieve omgeving.

Horeca

De horeca is een dynamische en uitdagende sector waar flexibiliteit en kwaliteit van personeel cruciaal zijn. Wij bieden op maat gemaakte oplossingen voor uitzendwerk, werving en selectie, en jobcoaching, zodat uw onderneming altijd optimaal kan presteren. Onze expertise zorgt ervoor dat we snel kunnen inspelen op uw personeelsbehoeften.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen bij het vinden van de beste oplossingen voor uw personeelsbehoeften